Traductor

divendres, 24 de gener del 2014

SETÉ TALLER: XARXES SOCIALS.


Com ja tots sabeu, aquesta es la darrera activitat que realitzam d’aquesta assignatura. La tasca a fer ha estat treballar amb la xarxa social educativa d’Edmodo.

L’Edmodo que hem creat ha estat d’una escola inventada anomenada “Poznan City Center”. Aquest nom es el que reb el centre comercial que hi ha just al costat de casa nostra i per això l’hem anomenat així. La classe que hem creat ha estat de 4t de Primària amb 24 alumnes, format per 10 nins i 14 nines. Aquí hem pujat els materials creats durant el semestre i els hi hem assignat una tasca. A més, el hi hem assignat una data límit així com activitats per anar realitzant durant el curs (per exemple, fer una redacció sobre Poznan).

Per consultar exactament el que hem fet i posat, podeu accedir al nostre Edmodo amb la clau que ens han assignat: qrtw56.

REFLEXIÓ SOBRE LES XARXES SOCIALS


La meva opinió sobre les xarxes socials a les aules es clara, penso que es pot treure profit i considerar-ho un mitjà educatiu.

Primer de tot, gràcies a les xarxes social he pogut cursar aquesta assignatura des de Polònia i així sentir-me part de la classe i poder fer intervencions quan he volgut. A més, m’ha mantingut en contacte amb els meus companys i he pogut resoldre dubtes. Enfocant-ho a l’aula ordinària, a través de les xarxes socials els alumnes que faltessin un dia o un parell a classe per algun motiu podrien saber el que hem fet i les tasques que s’han de realitzar per els pròxims dies. Així com podrien mandar les seves pròpies tasques.

En segon lloc, els alumnes estan 100% acostumats a utilitzar-les (Facebook, twitter, tuenti,etc) i l’aula ha de ser un lloc on es reflexi la vida real dels alumnes i que ells vegin la utilitat del que estan aprenent. Per això, els mestres no podem donar la esquena a aquest fenomen i ajudar-los a fer un bon ús i conscienciar-los de quins son els límits.

En darrer lloc, també pens que es podrien transformar en un problema si no es vigila als infants amb el que fan quan estan dins xarxes socials o internet en general. El més perillós de les xarxes socials es el tema de la privacitat, que hi ha molta informació a aquestes  i es difícil de controlar ja que arriba a qualsevol banda d’una manera ràpida. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada