Traductor

dissabte, 28 de desembre del 2013

QUINT TALLER: PRESTACIONS MULTIMÈDIA INTERACTIVES


El material que hem preparat aquest cop és una presentació multimèdia interactiva. Nosaltres ens hem centrat amb el nostre poble, que com ja sabeu tots es Poznan, i hem volgut destacar el dia de la independència.

Aquest dia es celebra cada 11 de Novembre i es duu a terme un recorregut per el carrer Swiety Marcin (en català, Sant Martí). Per això, la nostra presentació es basa en aquest recorregut i el que podem trobar tant a l’inici com al final d’aquest. També hem fet una mica de referència a la gastronomia típica d’aquest dia. Per situar-vos una mica podríem comparar aquest recorregut a la cavalcada de Reis que es realitza aquí a Palma però amb la diferència que aquesta només es fa per un sol carrer en lloc de ser per tot el centre de la ciutat. A més el recorregut comença a l’església més antiga de la ciutat i acaba al castell imperial. A continuació podem veure una il·lustració del recorregut i d’aquests dos edificis:



Pel que fa a la nostra presentació la podeu trobar tot seguit amb format PDF però si voleu visualitzar-la amb tots els efectes feis click aquí  i tendreu l’opció de descarregar-vos-la. A més, obtindreu les imatges i vídeos que hem utilitzat.



També podeu visualitzar la guia didàctica sense necessitat de descàrrega just aquí davall.



Valoració del material realitzat

Aquesta presentació que hem realitzat ha esta la més diferent que hem duit a terme fins ara. En el meu cas, m’ha dut una mica de temps a l’hora de saber com introduir segons quins objectes i pensar com enllaçar-ho tot bé i trobar un fil conductor. Així i tot, pens que el resultat ha estat bo i que hem aconseguit fer el que teníem pensat i que l’altre gent sigui capaç de comprendre-ho

Reflexió sobre les possibilitats d’aquesta eina
Aquesta pràctica l’hem realitzat amb Powerpoint una eina del tot útil per a treballar dins l’aula. Gràcies al seu funcionament fàcil i àgil permet crear diferents presentacions sense necessitat de tenir grans habilitats informàtiques.

A l’hora de dur a terme presentacions de text i imatge, inclús amb algun vídeo, prefereixo la utilització de prezi però si es tracta de realitzar una presentació interactiva trob que és el millor recurs.

A més amb les presentacions interactives aconseguim cridar l’atenció de l’alumnat, cosa que no aconseguim amb una presentació bàsica de powerpoint. Per això una opció seria transformar la presentació bàsica de powerpoint a prezi o presentar-la de manera interactiva. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada